Info

WellnesscentrumNederland
doodle-1

Over WellnesscentrumNederland:

WellnesscentrumNederland.nl is hét wellnessplatform van Nederland om een passende sauna te vinden. In totaal staan er meer dan 140 sauna’s op het platform en zijn er honderden pagina’s die het makkelijk maken voor mensen om de juiste sauna te ontdekken. Deze pagina’s helpen mensen om de dichtstbijzijnde sauna bij hun in de buurt te vinden, informeren over alle voorzieningen en regelingen van de wellnesscentra en brengen we mensen op de hoogte van de laatste acties en kortingen. 

Door zoveel mogelijk informatie en beeldmateriaal te verzamelen van de verschillende sauna’s zijn mensen snel op de hoogte van alle mogelijkheden en weten ze precies waar ze moeten zijn. 

Naast deze informatie is er ook een nieuws en informatie blog. Hier worden bezoekers op de hoogte gebracht van het laatste nieuws over sauna’s in Nederland, algemene informatie over het bezoeken van de sauna en worden er diverse onderzoeken verricht. 

doodle-1

1)

Sauna's zoeken tools

Met onze tools vinden mensen gemakkelijk en snel een gepaste sauna. Ze kunnen gebruik maken van handige filters, zoeken via de ingebouwde locatievoorzieningen en per wellness categorie. 

Tool sauna zoeken
doodle-2

2)

Meer dan 140 sauna's

Inmiddels zijn er meer dan 140 sauna’s op de website te vinden. Elke sauna beschikt over een uitgebreid aanbod met informatie, beeldmateriaal en de laatste kortingen en deals. 

doodle-2

3)

Sauna aanbod per plaats

Op de site zijn honderden pagina’s te vinden met de meest aanbevolen sauna’s daar in de buurt. Bezoekers vinden gemakkelijk en snel de dichtstbijzijnde sauna voor hun en klikken direct door.

Sauna's per plaats

Geïnteresseerd in een samenwerking?